mandag den 6. august 2012

Den næste tid...Atter hjemvendt efter 4 dejlige ugers ren afslapning sammen med familien - så skønt! vi har haft en uge i Italien og 3 uger i Tisvilde - helt perfekt, men nu bliver det også godt at komme igang igen... heldigvis da - jeg priser mig lykkelig over at jeg ren faktisk også godt kan lide min hverdag :-)

Jeg har hovedt fyldt af tanker i disse dage - tanker om hvordan man får 160 kvm pakket ned til 60 kvm og hvordan man lige også får 4 mennersker proppet derind og får en en hverdag til at fungere på så få kvm!!! Jep, så flytter vi igen!

Denne gang ikke til noget nyt, og dog heller ikke til udlandet, men til vores gamle lejlighed i Charlottenlund. Vores nuværende lejere har sagt lejligheden op, og vi har besluttet at tage et for vildt spare år ved at flytte tilbage, og på den måde få vores gæld "knaldet" af. Vi er vildt trætte af at bo til leje og drømmer om hus og have hvor kun fantasien sætter begrænsninger for nedbrydning, opbygning og indretning. Og dette er og bliver den hurtigste, og mest effektive måde at gøre det på - men fuck det bliver trængt!!!
Det er heldigvis kun for et år, så jeg prøver at overbevise mig selv om, at det nok skal gå :-)))))

heldigvis har vi sommerhuset vi kan søge tilflugt i i weekenderne...

Lejligheden er en 2-værelses hvor det ene rum er revet ned til køkkenet, og på den måde er et køkken-alrum. Det er L-formet så sofa arealet bliver til en sovesofa til mig og kæresten. Drengene får det store værelse hvor de kommer til at sove i køjesenge.... Det er for sindsygt, men prøver også at få plads til et lille arbejdsområde til mig ved at lave en væg af nogle skabe :-/

Ja, så gode råd om "begrænset plads" modtages gerne :-)

3 kommentarer:

 1. Det kan jeg ikke give dig,men sejt og rigtig god måde at få arbejdet gælden ned.

  SvarSlet
 2. Puha - det lyder som en udfordring. På den anden side er det et begrænset tidsrum + der er en gulerod for enden. Jeg prøvede det for 15 år siden som teenager i 4 mdr med 4 personer og en hund på 45 m2 - det kan lade sig gøre, hvis man vil:-)

  SvarSlet
 3. Held og lykke med det - jeg synes faktisk man kan finde mange gode idéer til den slags på Ikeas hjemmeside...altså at bo flere på lidt plads. Mon ikke det mest handler om at sørge for at ALT har en fast plads og at man hele tiden får ryddet op. Så længe børnene har et værelse, skal det nok gå:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails