torsdag den 5. juli 2012

#!*!%&"*€#!!...

SGU, FOR FANDEN,PIS OG FOR HELVEDE!!!!! Ja undskuld mig meget,
Men hvem i alverden har opfundet at den sidste tråd på loggen skal side inde bag maskinen hvor man hverken kan se eller komme til!!!!
Suk!!! - 20 min tog det mig idag før den var der - spild af mit liv!


phyy, så kom jeg lige af med lidt galle - tak :-)

6 kommentarer:

 1. Æv, men hvor er jeg glad for at læse at jeg ikke er den eneste der er 20 minutter om at tråde min overlocker :)

  SvarSlet
 2. Ja jeg tænkte jo nok jeg ikke var den eneste ;-)... kan iøvrigt godt se at jeg har stavet lockeren helt forkert :-)))) lad os kalde det et kælenavn ;-)

  SvarSlet
 3. Åhhh hader også bare at skulle bøvle med den F.... overlocker, når der sker disse problemer, men kan se, at jeg så ikke er den eneste.

  SvarSlet
 4. På min "logger" kan man skyde et dæksel ud til venstre ( til venstre for trykfoden ), men det kan man måske ikke på din ? Det gør det hele en anelse nemmere. IKKE nemt, men dog alligevel, så kan man "hente" tråden fra den side.
  Lad mig høre, om det lykkes for dig :0)

  SvarSlet
 5. Sidst jeg havde koks i trådene på min holdt jeg et halvt års pause fra den, den stod bare ovre i hjørnet og samlede støv til jeg tog mig sammen og fik den trådet igen... men nu kører den igen ; )

  SvarSlet
 6. Når jeg skifter tråd farve i min,klipper jeg tråden over så den er lang nok til at binde sammen med den nye farve,med små knuder,tjek de holder,og så syer jeg stille og roligt indtil maskinen har trådet sig selv.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails