fredag den 26. august 2011

Plasttæppe søges...Hej alle - jeg søger et af de der plastiktæpper til at have liggende under spisebordet, men det skal være det helt store på 270x330
Skriv endelig til mig hvis i ved hvor jeg kan finde sådan et.

Er vild med det laksefarvede på øverste billed, men alle farver har interesse :-)


Ha en dejlig fredag!

5 kommentarer:

 1. har du prøvet Box de Luxe? Synes det plejer at have et helt pænt udvalg (webshop, hvis du ikke kender den, så skal du absolut gøre noget ved det) :-)

  SvarSlet
 2. http://rastablanche.dk/ og http://www.boxdelux.dk/

  God jagt og god weekend! :-)

  //Lisbet

  SvarSlet
 3. Rastablanche.dk er leverendøren af de tæpper du viser billeder af, så hun har nok størst udvalg på lager, eller ved jeg hun får ny container hjem slut sept.
  Lea

  SvarSlet
 4. ps. mener største størelse er 270x360

  SvarSlet
 5. - jo du kan tro jeg kender Boxdelux ;-) ligger altid klar i min bogmærkelinje , men de har desværre ikke så store tæpper.

  Hej Lisbet - tak og god weekend til dig også!

  Hej Lea, Ja jeg har jo også tjekket hos dig :-) og ja, jeg har set hun har dem i store, jeg har planer om at tage op til hende i morgen i Tisvilde, jeg ville bare lige scanne udvalget inden, for at se om der var andre farver (hun har kun 3 farver liggende i den helt store)
  Men godt at vide at hun får nye vare slut sept. Det kan være hun fortæller mig om det, hvis jeg ikke falder i svime over farverne hun har ;-) - ja, du har sikkert ret med størrelsen, men det gør ikke noget, jo større jo bedre - tak for hjælpen!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails