mandag den 4. juni 2012

flere børn???

Vi ved det ikke. Nu er drengene ved at være så store og mange ting er blevet meget nemmere og jeg elsker deres alder lige nu...phy! lige at skulle blive slået tilbage til babytid med bleskift, babygråd og søvløsenætter, er total uoverskueligt, men på den anden side, at skulle sige til mig selv at det er et helt overstået kapitel er på mange måder også skræmmende - var det det ? 
Syntes tiden går så stærkt, og drengene er blevet så store så hurtigt - jeg følger slet ikke jeg kan følge med. Tiden hvor de var baby var jo så sindsygt kort, og selvom det er en hård tid, er det jo også den mest vidunderlige tid hvor man lever i en boble af kærlighed!

Hvordan finder man lige ud af om man er færdig eller skal have flere når man er så i tvivl?
Er der andre af jer der ude der går med samme overvejelser?

Nu er det ikke noget jeg SKAL beslutte mig for lige nu, men tiden går jo som sagt, og man bliver jo ikke yngre - suk!

Det er ikke nogen hemmelighed at den helt store drøm ville være en lille pige - syntes altså det kunne være sjovt at prøve nu man har to af de frække drenge ;-)

Nå, men imens må jeg leve pigedrømmene ud igennem min kunde som er stor bestiller af søde tøsesager...
16 kommentarer:

 1. Du laver altså bare de fineste sager :)
  Sjovt spørgsmål du stiller - en veninde spurgte om det samme forleden.
  Jeg har selv 4 drenge og jeg mente bestemt at efter den 3. så "behøvede" vi ikke flere børn, men efter et par år kunne jeg bare mærke at jeg ikke var færdig, så vi fik den 4. Og SÅ fik jeg den der følelse der sagde at nu var det slut. Kan ikke rigtig sætte ord på den, men vidste det bare med mig selv, at nu var det slut.
  Med det du skriver, ville jeg nok sige, at du ikke var helt færdig ... :)
  Men det er jo ikke sikkert at der kommer en pige ud af een gang mere ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. 4 drenge!!! godt gået siger jeg - håber i har en have ;-)

   Slet
 2. Jeg tror heller ikke du er helt færdig, jeg synes det lyder som om du inderst inde godt kunne tænke dig en til. Hvis du havde været færdig med at få børn havde du ikke været i tvivl, der tror jeg Jeanette har ret. Held og lykke med beslutningen :0)

  SvarSlet
 3. Giver de andre ret. Tror bare man ved når man er færdig med at få børn. Vi har 2 og der kommer ikke flere til herhjemme. Som du selv skriver er det skønt når bliver større, så vi vil nyde de børn vi har. :)

  Vh. Lola (som engang troede jeg skulle have 3-4-5 unger ;))

  SvarSlet
 4. Det er sjovt i siger det - da jeg var i mødregruppe nr 2. ( som udelukkende var sat sammen med 2.gangs mødre) sagde hun netop det samme - hvis man er i tvivl er det fordi man ikke er færdig. og at det var helt sikkert når man viste at nu var man der :-) Jeg har givet mig selv et år mere at tygge på den - men så må jeg også vide besked, da jeg tænker meget på det :-)

  SvarSlet
 5. Hej Sofie,

  Du er da slet slet ikk`færdig med at få børn,
  snup dog en enkelt mere, hvis i har mulighed for det :)

  Vi startede også med at få drenge, og vi var ikke færdige...
  Var så oven i købet heldige at få en pige 3. og 4. gang.
  Men nu er jeg HELT sikker på at vi ikke skal have nummer fem, jeg priser mig hver dag lykkelig for at vi blev ved og kastede os ud i det store familie-kuld. Søskende er den bedste gave :)

  Hilsner Julie ( Som ikke har blogget i meget lang tid!)

  SvarSlet
 6. Kæreste Sofie - som du læste hos mig, så de tanker som flere børn er så konfliktindbydende for en selv. Hvis det stod til mig, så skulle vi gerne igennem to mere, men vi har hverken plads eller tid til flere.. kroppen siger ét - fornuften noget andet.. Knus C

  SvarSlet
 7. Hej Sofie

  Jeg har aldrig hørt nogen sige, at de aldrig skulle have fået den sidste, men jeg har flere gange hørt, at de ville ønske, de havde fået flere :)

  SvarSlet
 8. Århhhh de kjoler ligner da nogle der skal hjem til Telma ;) Heldige pige!!

  Du skal da have en lille mere...så bliver der da for alvor gang i hjemmet!! især hvis det bliver en dreng mere ;-)

  Selvom jeg sidder med en lille og meget krævende baby, så skal vi inden længe have nr. 3 ;-) det er hårdt med baby, men det hele værd!!

  SvarSlet
 9. Vi fik først to drenge... og hvis jeg ikke ville have tre drenge var jeg aldrig blevet gravid for tredie gang ; )
  Så jeg vil sige: Er du klar til at få en lillebror så skal du have en mere... ellers ikke.
  Nummer tre her er så en pige, men vi har altså bare tre meget meget forskellige børn.. både af sind og skind og ikke kun pga køn.
  : )

  SvarSlet
 10. Jeg ville skrive præcis det samme som Klassisia! Og at søskende er den største gave. Min mor var enebarn og har det virkelig hård med 2 demente forældre. Jeg har kun en søster og hun ville ønske vi havde været flere for jeg er flyttet 3½ time væk fra søster og forældre. Så hun er nu også en slags enebarn....

  SvarSlet
 11. Virkelig skønne kjoler, jeg er viiild med den små mønstrede.
  Mht til børn og antal har jeg det nok som dig - jeg har to (ganske vidst piger) på 1 og 3 år. Jeg har sagt at jeg ikke skal have flere børn, men alligevel sagt til min kæreste at jeg ikke vil udelukke en eventuel tre'er. Jeg elsker babyboblen og den brusende kærlighed - den største gave jeg på nogen måde har kunnet give vores store pige er helt sikkert at blive (store)søster. Jeg elsker at se dem lege, pjatte, putte, drille, grine og hygge - dét gør mig blød inden i.

  SvarSlet
 12. Hvor er det nogle yndige kjoler, hvis jeg havde en pige, så skulle hun helt sikkert gå i sådan en fin kjole.

  SvarSlet
 13. Jeg har en klog mor! Hun har altid sagt: Man fortryder aldrig de børn man får, men fortryder altid de børn man ikke fik. Og så siger hun også til mig hvis der er noget jeg er i tvivl om: "Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl"... forstået på den måde at hvis du var SIKKER på du ikke skulle have flere børn så var du jo ikke i tvivl :)
  Ta en mere manner !
  Jeg har godt nok kun lige fået mit første barn for 3 mdr siden, og hun er vidunderlig, så det er let for mig at sige at du bare skal få nr. 3, men det burde være en kvindes ret at få sig en pige. En de kan tøse med og sy kjoler til, og lave sløjfer i håret på :-)

  SvarSlet
 14. Jeg er helt vild med de fine kjoler - hvor har du det blomstrede stof fra?
  Anita (som ønsker sig en to'er)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails