tirsdag den 31. januar 2012

Surprise pakke

Jeg så her den anden dag at Shaukat (der jeg køber stof ind) havde sådanne nogle "surprise"pakker med 4 kvarte - Altså 4 stykker i fuld bredte a 25 cm De ligger pakket i farverne grøn, blå, lilla og rød, 
men ellers ved man ikke hvad man får. 

Jeg måtte lige prøve det af, da jeg tit gerne vil have mindre stykker end en hel meter... Spændene men også lidt skræmmende - man kunne jo få 4 stykker i et print man bare syntes var helt katastrofale. 

Men, men jeg kan altid bruge dem til mine savlesmækker og folk har jo meget forskellig smag, så jeg valgte at springe på en pakke i blå og en i rød. 

Her er hvad jeg fik:

Blå pakke


rød pakke

Egenligt godt tilfreds med udvalget, så måske det ikke er sidste gang jeg prøver det... Gad også gerne have den i lilla :-)

5 kommentarer:

  1. Fint udvalg til dine savlesmækker ;-)

    SvarSlet
  2. Det var da noget ganske fint suprise print du har fået. Jeg har ikke set de har suprise pakker, det må jeg se på næste gang - det er jo fint til strimler, kantbånd, lapper og andet :)

    SvarSlet
  3. Tak Kira ;-) j

    ja Michelle, det er nemlig det det er, og jeg har ikke set andre steder de tilbyde det... de koster dog lidt mere - 15 pund, men en normal meter ligger jo på 13.75 plus/minus, så det er jo ikke såååå galt

    SvarSlet
  4. Jeg har også prøvet deres surprice pakker. Fire forskellige farver, hvor kun to - tre print var lidt kedelige, så jeg var også godt tilfreds. Det er lidt ærgerligt at man skal købe en hel meter af hver.

    Kh Mette

    SvarSlet
  5. Fine print og fine farver. Kan godt forstå, at du er fristet.
    Jeg har haft en kedelig oplevelse med Shaukat og er derfor lidt tilbageholdende med at bestille hos dem, men måske har jeg "bare" været uheldig ??
    Jeg havde bestilt 5 forskellige print og der var fejl i de fire !! DET er da surt, godtnok fik jeg lidt godtgørelse, men det er jo svært at komme udenom fejltryk m.v.
    Har andre prøvet det ??
    Kh. Lene.

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails