tirsdag den 10. januar 2012

Er i skyerne

Sidder og syr skyer - ret hyggeligt!
Jeg har dog lidt problemer med det fyld jeg kommer i - det klumper og gør puden lidt uformelig 
( måske fordi jeg bruger indholdet af den absolut billigste pude fra JYSK)
 - er der nogen der har erfaring med fyldtyper, som ved at noget er bedre end andet...  og gerne billigt ;-)


Jeg har på denne lagt et lage pladevat på forsiden, og det hjalp, men det ville være lidt nemmer, hvis jeg bare kunne nøjes med et slags fyld.
Pudens forside er Liberty - et af mine pt. favorit print, og bagsiden grå bomuld.
Jeg har lavet en guld tittekant hele vejen rundt, hvilket giver en ret fin effekt - det er dog lidt svært at se det på billedet :-/

19 kommentarer:

  1. Hej Sofie
    Du skal rive fyldet fra hinanden, inden du putter det i puden. Når polyestervat har været vakumpakket, klumper det sammen.

    Så riv riv riv riv!

    Det er lidt omstændigt, men det sparer mange penge i forhold til rigtig bamsefyld.

    Kh C

    SvarSlet
  2. :-)))) måtte lige grine af dit riv,riv,riv - men det prøver jeg så, for har faktisk gjort det modsatte, og prøvet at lægge klumperne pænt og ordenligt :-))))
    Tak!

    SvarSlet
  3. Jeg bruger de billigste puder fra Ikea, men de klumper også lidt, så jeg vil da også igang med: riv, riv, riv!

    SvarSlet
  4. Jeg har også gode erfaringer med IKEAs og Stof og Stils (som er lidt dyrere)

    SvarSlet
  5. eeeej hvor skørt sofie...tænker vi to bare ens?? Har lavet skypuder til pigernes puderum både i liberty og filt!! Hvor er din bare smuk...
    Jeg har brugt fyld fra billige IKEA puder og det klumper også så grimt, øv :-(

    SvarSlet
  6. ok - prøver mig lidt frem - jeg skal nok skrive tilbage om hvad der kommer til at virke bedst... lige nu har jeg bare nedtur over at det bånd jeg har brugt til tittekant ikke kan vaskes... Zzzzz så må jeg alligevel til selv at stå og klippe bånd til tittekanter...Zzzzz
    Griner Kira, nej, der er vist ingen tvivl om at vi falder for det samme :-))))

    SvarSlet
  7. Hvor er den fin, den er langt flottere end min klumpede skypude jeg syede i december - som nu ligger opsprættet og henkastet i hjørnet, fordi den lignede noget der var løgn. Jeg overvejde pladevat med pudefyld inden i (men havde ingen pladevat), måske jeg skal i gang med at rive fyld...

    SvarSlet
  8. Skøn skypude, men øv med tittekanten.

    Vil også sige: riv, riv, riv...
    Det gør jeg ihvertfald altid når jeg fylder noget med bamsevat, og især hvis jeg bruger andet fyldstof som pladevat og lign, og har aldrig oplevet at det klumper. Kender dog ikke kvalitetet på fyldet i puderne fra Jysk.
    Jeg har oftest en lille velvillig hjælper, som synes det er superhyggeligt at rive det fra hinanden, og næsten ikke er til at stoppe igen, så det kan anbefales, hvis du synes det er lidt kedeligt ;-)

    SvarSlet
  9. Jeg har prøvet Creativ Company´s fyldevat som klumper. Den bedste fyldevat er den fra Panduro Hobby, men der er jo dyr, hmmmm....

    Stine:)

    SvarSlet
  10. Kan stærkt tilslutte mig de billige puder fra IKEA, skønt fyld

    SvarSlet
  11. Jeg bruger også IKEAs puder til 9 kr og det er, efter min mening det samme, som som det der koster en formue i stofbutikkerne.
    Jeg river ikke, men når jeg har fyldt tøjdyr/pude og syet hullet sammen, så sidder jeg og ælter det. Så kommer fyldet ud i alle kroge og lægger perfekt :)

    SvarSlet
  12. Jeg har forsøgt at vaske puden nu - mest for at prøve tittekanten af, som efter hvad de sagde i stof2000 ikke kunne vaskes, det kunne den så helt fint uden problemer så det var jo helt super, men nu klumper fyldet altså rigtig meget :-/ og den skal jo kunne vaskes da det ikker et betræk.
    så, nu har jeg været i jysk og fundet 2 store puder til 30,- stykket (tror de måler 50x50) men det er natur fyld, så jeg vil prøve det i morgen... jeg skriver igen og giver status. :-)

    SvarSlet
  13. Jeg har lavet en sky med krøjer kugler i..

    SvarSlet
  14. Hvor er de bare fine! Jeg kan levende forestille mig guldkanten :) Så fint! Kommer de på shoppen hos Lille Figaro?

    SvarSlet
  15. Jep - imorgen eller i overmorgen. men du kan også finde dem hos mig selv på www.petitelegarth.dk ;-) der ligger de allerede...

    SvarSlet
  16. Adoro i manifesti Pubblicitari in 3D per una Comunicazione Innovativa. Chiedi Info! Assistenza Tecnica · Qualità Professionale · Primi in Italia · Alta Velocità Tipi: Manifesti e Poster 3D, Locandine 3D, Espositori 3D, stampante 3d e Scenografie 3D, Render 3D. La tecnologia di stampa 3d permette modelli in pla e abs e molti altri materiali. Anche i droni li adoro, i droni professionali sono perfetti per le ispezioni e la termografia con drone. Best drones gimbal.

    SvarSlet
  17. Adoro i manifesti Pubblicitari in 3D per una Comunicazione Innovativa. Chiedi Info! Assistenza Tecnica · Qualità Professionale · Primi in Italia · Alta Velocità Tipi: Manifesti e Poster 3D, Locandine 3D, Espositori 3D, stampante 3d e Scenografie 3D, Render 3D. La tecnologia di stampa 3d permette modelli in pla e abs e molti altri materiali. Anche i droni li adoro, i droni professionali sono perfetti per le ispezioni e la termografia con drone. Best drones gimbal.

    SvarSlet
  18. Accuracy, reliability, easy-to-use experience and material flexibility are the four fundamental motivations behind Raise3D. Since their first generation 3D printers and zortrax 3d printer too

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails