fredag den 4. november 2011

før og efter...

Er netop kommet hjem efter at have hentet denne her fine kommode som jeg har købt igennem den blå avis. 150,- sikke et fund :-) Den skal males pastelgrøn her i weekenden, så kan i få resultatet at se på mandag... hvis den når at blive færdig, er ikke sikker på hvor mange lag sådan en skal op på :-/


Jeg er også igang med et andet maler projekt - også fundet igennem DBA men tænk! 
...Jeg fik det helt GRATIS! 
Det er godt nok sådanne noget laminat, og ja, jeg ved godt at man ikke kan male det så det bliver super godt og holdbart, men har altså besluttet at prøve alligevel - (nogle gange skal man selv gøre sig erfaringen før man tror på det ikk?) om ikke andet bliver det bare det der hedder "hvidt og slidt" :-)


Det står på mit arbejdsværelse og skal indeholde stoffer og projekter 
... Håber det kan nøjes med en maler tur mere - er ved at gå lidt kold idet.
Phyyy

4 kommentarer:

 1. Hej Sofie
  Du skal helt klart have noget spærende grunder på den kommode. Ellers kan du risikere at der trækker harpiks ud fra alle de knaster.
  Det er halvdyrt, men så kan du være heldig med en gang maling.

  SvarSlet
 2. tak Britta - har af better erfariger også lært det. har et sofabord der er oppe på omgang 4 med hvid maling og den trækker stadig gult :-(
  Så du kan tro jeg har købt mig en grunder til denne... og ja dyrt! Men så kan sofabordet jo også lige få en omgang til :-))))

  SvarSlet
 3. Hej Sofie.
  Har også af bitter erfaring lært at sørge for at få spæret af til knasterne. Håber da den grunder du har købt klarer dette. Jeg bruger knastlak/shellak overnpå knasterne, inden jeg maler med grunder, og derefter et par gange af den endelige maling. Åh ja, maleprojekter tager tid - god arbejdslyst.

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se resultatet - god arbejdslyst. Btw. så har du en rigtig god blog;)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails