søndag den 7. august 2011

Nyt hjem...


1. september - KOM NUUUU!!!
Åhhh, hvor tiden dog kan snegle sig afsted når man rigtig glæder sig til noget. Vi har endelig fundet noget at bo i, og vi får nøglerne 1. September. Det er ikke blevet et af de to muligheder vi kiggede på nede fra spanien, men et helt tredje. Jeg havde jo et brændende ønske om at bo i Charlottenlund, hvor begge drengene lige er startet i deres vuggestue/skole, men sådan skulle det altså ikke være i denne omgang. 
Vi har fundet et helt super hus i Holte hvor der til gengæld er skøn have i flere niveauer, et værelse til hver af drengen + det bedste af det hele..... MIT EGET KREA VÆRELSE - Juhuuuu!!!! 
Jeg har nu taget turen et par gange derfra til Charlottenlund
 - og det tager kun 12 min i bil, så det er jo faktisk ingen sag ;-)

Glæder mig til at skulle indrette, komme på plads, og komme igang igen. Savner mine redskaber og kreativiteter, og ikke minst internettet !!! :-) - savner at kunne læse og skrive blogs.

Men vi ses jo lige straks!

8 kommentarer:

  1. Velkommen hjem! Glæder mig til at følge med hos dig og se hvad du finder på i dit nye kreaværelse. Hvor er du heldig, tillykke med det. Tæller ned sammen med dig!
    Kh Line

    SvarSlet
  2. Hvor lyder det fedt! Tillykke med huset (og krea-værelset ;)...)

    SvarSlet
  3. Velkommen til DK Sofie...Ja tiden gik og vi kom aldrig afsted til Barcelona...pludselig var jeg gravid og venter nu en lille pige om kun 3 uger!
    Og nu har jeg endelig fået min helt egen blog...JUBII!! Har fulgt dig og familien fra Barcelona, det har været hyggeligt. Fedt med jeres hus i Holte...vi har slev kigget på mange huse i Holte, så måske i har lejet et af dem vi har set på..hehe ;) vi er nemlig også boligløse og bor i sommerhus...
    Kh Kira

    SvarSlet
  4. Hei!
    Så godt å endelig ha funnet et sted å bo! Høres også som et flott sted med god plass :) September kommer fortere enn du aner :)
    Hilsen Frk.eplegrøt

    SvarSlet
  5. Skoent. Og Holte er jo ikke det vaerste sted at bo. Faktiskt dejligt "centralt". Tillykke med det.

    SvarSlet
  6. Ej hvor fantastisk. Stort tillykke med husfundet! Glæder mig til at se billeder og ikke mindst til at have dig tilbage i blogland:)

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails