torsdag den 9. juni 2011

Slutningen af mit Barcelona kapitel...

Har lidt svært ved rigtig at få lavet noget i de her dage. Min tid i Barcelona er ved at nå sin ende, og det er tid til at finde ud af hvordan vi skal gribe hele hjemflytningen an. Vores lejlighed hernede er sagt op til og med Juli, og jeg må sige at jeg syntes det hele er lidt uoverskueligt - mest af alt fordi vi endnu ikke har fundet noget vi skal bo i, når vi kommer hjem, så vi skal som udgangspunkt starte i sommerhuset i Tisvilde - hvor jeg total elsker at være... men også kun fordi man normalt kun skal være der et par uger af gangen...

Nå, men vi må håbe der dukker noget op. Idag har jeg dog lige fået viklet lidt stof om mit "S" som jeg syntes er blevet helt fint - en nem og hurtig måde at lave et dekorativt bogstav på 


(glæder mig til at se hvor det kommer til at stå i fremtiden :-))

9 kommentarer:

 1. Hej Sofie

  Held og lykke med udrykningen. Jeg vil meget gerne anbefale dig at flytte til Birkerød. Her er dejligt, og så kunne vi lave en kreaklub sammen :-)

  Kh Rikke

  SvarSlet
 2. lyder sgu hyggeligt med kreaklub! Mit store drøm er Charlottenlund - for oscar, min store dreng skal starte skole der :-) men det er jo heller ikke viiildt langt fra Birkerød vel :-/ ??? så det kan være der kan blive tale om kreaklub alligevel ;-)

  SvarSlet
 3. Det lyder nu også lidt uoverskueligt, men mon ik det hele løser sig!? Det blir nok nemmere at finde noget når først I er hjemme i DK igen.
  Bogstavet er super flot. Er vild med det stof, men har ikke set det på nogen webshop. Har du et link du vil dele?

  SvarSlet
 4. Ej hvor lyder det spændende. Det må både være meget vemodigt men også fantastisk at vende snuden hjem til DK.

  Er sikker på at I finder Jeres plads, når I rammer Danmark igen :-)

  SvarSlet
 5. Hej Malene - stoffet er Liberty, men jeg ved at den farvekombination er udgået (er nemlig også mit total ynglings) det hedder Poppy og Daisy - så kan du jo prøve at google det - nogen gange kan man også være heldig at finde udgåede farver på e-bay.
  og yes, jeg glæder mig til at komme hjem - det spanske klima bliver nok det jeg kommer til at savne mest :-)

  SvarSlet
 6. Det er da derfor jeg ikke kan opstøve det nogen steder så. Øv hvor surt. Sådan et smukt print burde ikke udgå!!! Håber jeg er heldig at finde et stykke på et tidspunkt.
  Kan godt forstå, hvis du kommer til at savne det spanske klima...det bliver da også en stor omvæltning lige pludselig at bo i DK igen, men sikkert rart at komme tættere på familien. Hvor længe har I boet dernede egentlig?

  SvarSlet
 7. ... lige i dag regner det, så idag er her ingen fordel ;-)
  Vi har boet her et år - vi er her kun pga min kæreste skulle læse en MBA - men det har været et fedt år - er glad for at jeg har prøvet at bo i udlandet, men jeg er nu sikker på at det er i Danmark jeg hører hjemme :-)

  Ja helt enig de skulle ta´og genoptrykke det! Jeg havede et par gamle bukser idet print, som jeg havde gået så meget med, at de var revnet i bagen - jeg genbruger nu de sørgelige rester til div små projekter :-)

  SvarSlet
 8. Nej Charlottelund er ikke vildt langt fra Birkerød. Jeg håber, dit ønske går i opfyldelse. Lyder ellers ikke helt skidt med nogle måneder i det sommerhus.

  Kh Rikke

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails