tirsdag den 14. juni 2011

Retrotæppe...

Har fået lavet et retro lappetæppe til en junior seng i nogle skønne farver - jeg har planer om at min store dreng skal have det på sin seng når vi finder et sted at bo i DK... bare han ikke går helt i baglås når han ser det - der er ingen tvivl om at han nok selv kunne finde et andet mønster der var mere "sejt" men håber han falder for de mange glade farver.... hvis ikke, må det komme til salg ;-)


Syntes altså BARE ikke det er nemt at lave et fint værelse til en dreng på 7, som både mor og dreng syntes er lige i øjet :-/

7 kommentarer:

 1. Skønt tæppe - han kan da ikke andet end blive vild med det :)

  Håber du nyder den sidste tid i Barcelona. Ved hvor svært det er at sige farvel til "et hjem" abroad.

  KH Vibeke

  SvarSlet
 2. Kjempefint teppe! Tenker han kommer til å like det godt!! :) Jeg merker også på min gutt at han begynner å bli større,vil ha andre slags leker og ting på rommet sitt. Men det må vi vel bare infinne oss med :) De blir så fort store!! Ha en fin-fin dag! KLEM.

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint...alle de dejlige farver og mønstre passer perfekt til et lille glad barne sind - og voksen sind også. :))

  Jeg håber, at din dreng bliver rigtig begejstret for det...

  SvarSlet
 4. Ej hvor er det lækker fint!!
  Mange skønne stoffer og farver.. Jeg er selv i gang - dog i babystørrelse i første omgang.. Det er så lækkert at sidde med alle skønhederne og vælge ud;)
  Håber han bliver begejstret - ellers er jeg sikker på du kan finde en køber..
  KH Anne

  SvarSlet
 5. Ja, jeg er lidt ude i bare at rede sengen med det en dag - og så se om han overhovet kommentere på det :-)))))) Tak for alle jeres søde svar!

  SvarSlet
 6. Om han ikke skulle bli fornøyd så vil nok ikke dette flotte teppet bli vanskelig å selge :o)

  Elsker det!!!

  SvarSlet
 7. Lækre lækre lækre farver Sofie:) det ser rigtig flot ud - jeg har klippet og skal snart i gang med at sy til lille pigen. Man skal lige vænne sig til andre farver nu hvor man har været vant til drengefarver:) det bliver spændende - dit er ihvertfald flot!

  Hilsner Vicki

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails