mandag den 10. januar 2011

Wauuu - en Award til mig!!!

Så er jeg igen kommet hjem til Barcelona, efter en dejlig, dejlig, hyggelig.... OG MEGET KOLD ferie i Danmark. Det var super at være hjemme, og lige få et fix af alt det jeg havde savnet. 
Men det er nu også helt ok at være tilbage i Barcelona og igen kunne blogge ;-)
(og så ikke for at tale om de ca. 25 grader i solen her på terressen, Aaahhh så skønt!)Jeg har mens jeg har været afsted, modtaget en fin fin Award fra Anette med bloggen frk.eplegrøts lille hus
1000 tak!!! - Jeg er meget beæret :-)

Awarden går ud på at jeg skal nævne 3 ting jeg godt kan lide at lave.....

1. Jeg elsker at tage billeder (helst af drengene) Syntes det er vildt sjovt at redigere og lave forskellige effekter på billederne. Kunne rigtig godt tænke mig at taget et fotokursus og lære lidt mere om lys og teknik og blive bedre til det.

2. Dette er nok ikke nogen stor overraskelse; Elsker at finde på kreative ideer, sy, strikke, hækle.. Men er faktisk også vild med at male malerier, men det er desværre ikke noget jeg så ofte får gjort, da det kræver meget rod og rum - syntes det sviner lidt for meget at gøre det i stuen, da mine malerier ofte indeholder både sand, spraydåser og "slask!" med mallingen ;-)

3. Her tænkte jeg at det jo skulle stå at jeg elsker at være sammen med mine børn, men den syntes jeg måske var lidt oplagt... så ligeså meget elsker jeg, når min kæreste og jeg en sjælden gang imellem forkæler os selv med en total luksus overnatning, som da vi var på Falsled kro eller Hotel costes i Paris.... 
Åhh, dette sker som sagt, desværre ALT for sjældent.


Jeg vil rigtig gerne give Awarden videre til disse 3 som jeg syntes har nogle skønne, kreative blogge:

Jeg håber i også har lyst til at deltage.


11 kommentarer:

 1. Åhh Sofie, hvis ikke du skulle have en award, hvem skulle så..? Ææælsker din blog og dit helt fantastiske grin, der byder mig velkommen på dit profilbillede ;o)
  Ja, jeg kunne godt have taget mig sammen og fået sagt det noget før, men jeg har altså længe beundret dig i smug. Men nu siger jeg det; TAK fordi du deler af dine skønne ord og ideer!
  Du får da det bedste af 2 verdener, tænker jeg. Den ekstreme mængde sne, der har gjort Danmark så speciel den seneste tid og så Barcelona, som jeg endnu ikke har besøgt, men drømmer om at se en dag. Heldige asen ;o)
  Dejligt at have dig tilbage efter juleferien!
  Kærligst,
  Tine

  SvarSlet
 2. Kære Tine - Ihhh jeg bliver da helt vildt glad når du skriver sådan!!!
  Mange mange tak!

  SvarSlet
 3. Tillykke med awarden.
  Du har en skøn blog som jeg først stiftede bekendtskab med i Dcember2010 men som jeg nu nyder at kigge med hos.
  Godt nytår.

  SvarSlet
 4. Meget velfortjent med awarden! Din blog er fantastisk!

  SvarSlet
 5. Hej Sofie

  Åh hvor ville det være dejligt med lidt varme og sol ....
  Ved godt misundelse er en grim ting - men nu synes jeg vi har haft vinter nok ..... Har fulgt din blog næsten lige så længe som jeg har haft min egen blog .... Og det er altid en fornøjelse at kigge forbi .... Altid flotte billeder og dejlig inspiration. Så derfor er en award helt fortjent.
  Kh

  SvarSlet
 6. Hej Sofie,
  velkommen hjem til Barcelona. Jeg sidder her og er grøn af misundelse over de 25 grader på terassen som du nævner. Det kunne jeg altså godt bruge en smule af.
  Tak fordi at du har sendt din award videre til mig. Du kan tro at jeg gerne vil lege med:)

  Stine:)

  SvarSlet
 7. GRATULERER med vel fortjent award! Og velkommen tilbake til fra ferie - ser fram til de flotte innleggene dine igjen.

  Marit

  SvarSlet
 8. God formiddag til jer alle tak for de søde lykønskninger!!! Få straks lyst til at lave flere indlæg, når man har så dejlige læsere :-)
  ... Og kan altså godt forstå hvis i er ved at være lidt trætte af sne
  - jeg ser tv2 news hver dag, så har set at det ingen ende vil tage.

  Sender en solstråle hjem ;-)

  SvarSlet
 9. Velkommen hjem... dejligt at der nu bliver tid til alt det sjove ved blogland.. jeg glæder mig til at følge dig mere...

  Kh C

  SvarSlet
 10. Velkommen hjem... Dejligt at I havde en god jul og nu har det godt i et noget varmere klima :)
  Glæder mig til at se hvad du finder på fremover!

  Kh Anne

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails