onsdag den 17. november 2010

Den extra rulle...

Vores "Bedste" her i familien har altid 2 extra ruller toiletpapir stående, pyntet med et fint bånd. Jeg syntes at det ser så fint ud - kan godt li´at hvad der ellers er et dødsygt brugsgenstand, bliver til et sødt pynte objekt - syntes ideen var værd at dele :-)
Jeg er så heldig at have 3 toiletter - så der er rigeligt med extra ruller at pynte.... ja, og gøre rent!


8 kommentarer:

 1. Altså sofie. Det er jo simpelt hen SÅ fint!! Ser altid spændt frem til nye indlæg fra dig og nyder hver eneste af dem!!! Men 3 toiletter???? bor du mon på et spansk slot eller noget i den retning??? Skal desværre bakke ind på vores toilet og har ikke plads til ekstra ruller.....ellers havde jeg da sat dem op på rad og række med det sammen!
  God dag
  Kh Line

  SvarSlet
 2. super god ide, mindes med gru de hæklede hatte til at sætte på ekstra rullerne.

  SvarSlet
 3. Hej Line mange tak og i lige måde! - og nej desværre, bor i lille 3 værelses lejlighed, men det er vis meget normalt her i spanien, at der er toilet til hvert værelse :-D
  - ja, lidt spild af plads, hvis du spørger mig ;-)

  Hej Morslille - hmmm dem kender jeg ikke, men det lyder da som en meget sjov idé - det kan være den skal tages op igen ;-)

  SvarSlet
 4. Overskudsagtigt at finde på at sætte sløjfer på toiletruller :-D
  Men dog en idé der er til at gå til. Og så får man jo mulighed for at flashe nogle af de lækre bånd man får købt, fordi man lissom ikke kan lade være.

  SvarSlet
 5. toiletter, joesses, saa bliver der ikke koe hos jer hihi. God idé og altid godt med en ekstra rulle in case of....

  SvarSlet
 6. Jamen jeg tror da også lige jeg vil sætte et blomstret bånd på den ekstra rulle jeg altid har stående...Tre toiletter,himmel og hav da...her har vi kun et, og har sågar klaret os med det ene, da pigerne stadig boede herhjemme, men der var også nogen gange kø...

  SvarSlet
 7. Sikke en fin og enkel idé - og skønne bånd.

  Har ikke ligefrem bak-ind-toilet, men selv det mindste toilet kan få plads til ekstra toilet-ruller, ved at hænge dem på en snor med en pind i enden (i mit tilfælde en kniplingepind, fordi det syntes min mor passede til mig...)

  SvarSlet
 8. Jeg vil også ha 3 toiletter med fine pynte ruller :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails