torsdag den 14. oktober 2010

Så dulce en butik...

Da jeg var ude og gå en tur i Tirsdags i det område vi bor i, kom jeg forbi den skønneste lille butik - den så i hvert fald  sådan ud ind igennem vinduet, butikken var nemlig lukket pga. bank helligdag her i Barcelona, men jeg havde da heldigvis mit kamera med :-) Jeg har haft syge børn siden da, så har ikke haft chancen for at gå forbi igen, men den skal da klart tjekkes ud - og tjek liiige, denne KÆMPE, hæklede svamp med blomster prikker!!! Et simpelt "must have" hvis jeg havde haft en pige ;-) 

14 kommentarer:

 1. Wauu ja, den butik må du da tjekke ud. Elsker den svamp :) Glæder mig til at høre mere. God bedring med guldklumperne. Har også en syg Filippa hjemme. Æv da!

  SvarSlet
 2. Ja, den er bare for lækker! - god bedring med lillepigen også ;-)

  SvarSlet
 3. Mega sej den svamp der! God bedring til børnene!

  SvarSlet
 4. Faldt lige over den her på Facebook;

  http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/RICE-People-care-we-care/119647606445

  Mon det er samme butik? Den hedder Suit Beibe. Ser jo helt fantastisk ud. Hvis linket ikke virker kan du finde den på Rice siden på fb :)

  SvarSlet
 5. AAjjjjjj - HVOR GRINER!!!!!! deter jo den total samme butik!!!! Hvor er det bare morsomt at du lige falder over det helt tilfældigt! Jeg bor nemlig ikke "down town" i Barcelona, men det vi sammenligner med frederiksberg til kbh - så tror det er en meget lille og ikke særlig kendt butik her. Kan også se at stilen slet ikke var spansk, men meget skandinavisk :-) Hvor er jeg glad for du viste mig det!

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare sjovt altså! Kunne bare kende den dér fine svamp, som garantrisse er fra Anne-Claire Petit :) Du er simpelthen nødt til at give en god beskrivelse af den butik, når du når dertil. Nu ved du, de har Rice :) Elsker bare de farvestrålende sager, som også mit hjem bugner af :)
  Sofie, nyd dit Barcelona, for her i DK er der blevet koldt - og træls i vejret!

  SvarSlet
 7. Thank you for sharing an interesting and very useful article. And let me share an article about health here I believe this is useful. Thank you :)


  Obat Bruntusan Herbal
  Masker Wajah untuk Kulit Berminyak dan Berjerawat
  Solusi Sehat Alami

  SvarSlet
 8. Continue to Perbiki his blog to get a good blog !!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails