onsdag den 15. januar 2014

De nye liberty prints...

Jeg sidder her og ville gerne bestille nogle af de nye Liberty Spring 2014 prints hjem som der lige er blevet åbnet op for hos www.shaukat.co.uk - men igen synes jeg at udvalget er noget trist - og har mest lyst til bare at købe nogle af de gamle klassiker. Nu syntes jeg ellers lige sidste sæson var så fin, så havde så meget håbet på at der ville være flere "must haves" men her har jeg alligevel lavet et lille udvalg af dem jeg bedst kunne lide….








5 kommentarer:

  1. De tre øverste er nu meget fine, Sofie.
    God jagt.
    Kh. Lene.

    SvarSlet
  2. Jeg er altid stok konservativ med den slags og skal helst se stoffet anvendt i en eller anden sammenhæng, før jeg for alvor forelsker mig i det. Så jeg kan aldrig bestemme mig inde hos Shaukat! Og så synes jeg altid, deres billeder er utroligt dårlige. Alligevel kunne jeg nu godt blive vild med nogen af de prints, du viser, omend måske gerne i nogle andre farvekombinationer, hvis de findes. Jeg skal i hvert fald fluks ind og kigge :)

    SvarSlet
    Svar
    1. ja - det er så rigtigt! de har de dårligste billeder!!! Derfor ser jeg altid billeder hos andre webshops før jeg køber ind hos dem ;-)

      Slet
  3. Very interesting article, thank you for sharing. I also want to share the following health articles, God willing, useful. Thank you :)

    Obat Ginjal Bocor Tradisional
    Obat Kanker Lambung Herbal
    Penyebab Radang Sendi dan Pengobatannya
    Cara Pesan QnC Jelly Gamat Asli

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails