onsdag den 4. januar 2012

eksperimenterer...



prøver at få lidt farve på tegningerne, og hvorfor så ikke kombinere det med sine ynglingstapeter. 

tegningerne er tegnet på hvidt papir og derefter klippet ud og lagt på.
 Jeg har endnu ikke limet dem fast endnu, da jeg vil ud og se om jeg kan finde noget lim, hvor man kan tage tegningerne af og på... som klistermærker

Syntes egenligt at det fungerer ret fint, så dem vil i helt sikkert se flere af...


Rammen er lagt på ved brug af www.picnik.com

15 kommentarer:

  1. Mega sejt Sofie...det ser jo total computer tegnet ud ;-)
    Hvis du får lyst, så tegn en cirkus tegning...så køber jeg den af dig ;-) Er vild med missemai's stil som du også er.

    KH Kira

    SvarSlet
  2. Vildt vildt fint! Jeg elsker dine tegninger.

    SvarSlet
  3. tak :-) - det må jeg lige arbejde på kira ;-) sig til hvis du har nogle gode cirkus ideer! - jubii, at i kan li den :-)

    SvarSlet
  4. Du kan få noget spray lim der gør at du kan tage materialerne fra hinanden og sætte dem sammen igen uden at det ødelægger noget. Kan ikke huske hvad det hedder, det er en blå spray dåse - prøv at spørge i Creas (det gamle Tegnecenteret) på St. Kongensgade, de plejer at have styr på den slags. KH Misse

    SvarSlet
  5. Det ser bare vildt fedt ud!
    Godt at du er gået i gang med at tegne for du har en skøn streg!
    Ang. lim så har jeg skrevet om det i dette indlæg og du har også lagt en kommentar, så det er måske derfra du har det i tankerne. Jeg bruger en limstift, da spraylim er lidt omstændigt.
    http://junettebay.blogspot.com/2010/09/forny-din-lejebolig-for-18-kr.html

    SvarSlet
  6. tak for hjælpen alle sammen - hvor er det skægt du skriver Junette - det var præcis det indlæg jeg havde i tankerne med limstiften. Kunne ikke finde den da jeg boede i Spanien, så håber jeg har mere held herhjemme... har dog ikke fundet den i nogen af de 2 boghandler jeg har været i dag? ellers må jeg forsøge mig med sprayen - tak Misse ;-)

    SvarSlet
  7. Spray limen er super god men ret giftig, du SKAL bruge maske så du ikke indånder limen! Hvis du kan finde en anden løsning er det måske bedre.. KH Misse

    SvarSlet
  8. Nu har jeg købt en ekstra limstift. Hvis du sender mig din adresse, kan jeg sende den til dig. :-)

    SvarSlet
  9. Jeg synes også, det fungerer fint med tapetet. Jeg er SÅ vil med dine tegninge. Der er så meget at se på, og formerne er smukke og organiske! Thumbs up herfra!

    Kh Rikke

    SvarSlet
  10. Gud Junette!!! - jeg er helt overvældet, hvor er du dog sød at sådan tænke på mig - 1000,1000 tak!!! Jeg bor skodsborgvej 175, 2840 Holte. Send mig straks dit konto nummer på min mail: sofielegarth@hotmail.com så overfører jeg straks beløbet + porto - det er bare så fin en hjælp!

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails