mandag den 23. maj 2011

Så er kjolen klar!


Så er det på fredag at jeg skal afsted til Mallorca hvor vores bedste vennepar skal giftes - det bliver helt fantastisk! Glæder mig som et lille barn - desværre siger vejrudsigten overskyet :-( Det er slet ikke til at forstå - det har nu været 25 grader og ikke en sky i snart en måned her i Barcelona, og så lige den weekend hvor de har lagt deres bryllup bliver det lorte vejr!!!! Øv.... Nå men er optimistisk og håber på det bedste og at det når at ændre sig.

Her ser i kjolen jeg har fået syet færdig - undskylder det lidt mærkelige billed, men af mangel på selvudløser og et spejl, får i det altså her, taget ind i ruden på terressen ;-)

10 kommentarer:

  1. Wow, umiddelbart ser det super lækkert ud!! Ville da gerne se mere ;)
    Er også selv igang med kjole, men første gang jeg skal lave noget til mig selv, så uha...

    Kh Anne

    SvarSlet
  2. Det var dog en god idé at tage billedet ind i ruden paa terrassen. Der kommer saadan helt "kunst" over det. Du ser da flot ud skal jeg love for. Vejret arter sig, den tror jeg paa. Rigtig god fest.

    SvarSlet
  3. Wauw, den er skøn! Men vil også gerne se mere:) Har du selv designet den også?

    SvarSlet
  4. Tak :-) Ja designet er mit eget, men en meget nemt et af slagsen - samme fremgangs måde som en etagenederdel - bare lidt smallere i de 2 øverste etager på ryggen, så den sidder pænere ;-) og så ellers bare et langt bånd til at binde rundt under barmen og krydse op foran og tilsidst blive bundet i nakken - MEGET MEGET ENKELT!!!! lad mig se om der kan komme et billed mere når jeg har den på til brylluppet ;-)

    SvarSlet
  5. Uh la la den ser leks ud, du må lige smide et par billeder mere, så vi kan se den tæt på :) Har selv udviklet en sommerkjole lidt i samme sti, men din ser fiksere ud i toppen... Hører fra min kollega Agnete at I havde en fantastiks polterabend. Go' fest!!
    Sine

    SvarSlet
  6. Hej Sine, Griner at du er kollega med Agnete!!!! Du må hilse :-)))))

    SvarSlet
  7. Wouw sikken en godte, jeg krydser fingre for det gode vejr, men denne lækre sommer-sag må da så absolut bringe solen frem på selv den værste regnvejrsdag ;o)
    Sagde du 25 grader???? Her kan vi prale med hele 14 grader, det er helt vildt..... misundelse er sådan en grim ting.

    De kærligste hilsner
    Jill

    SvarSlet
  8. Super sød kjole :)


    Kent
    http://weekendopholdikøbenhavn.dk/

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails