torsdag den 9. december 2010

Hjælp! Hvordan skal vi komme frem?

I morgen er det Oscars sidste børnehavedag, inden vi skal hjem til Danmark på juleferie. Og i den anledning har jeg lavet disse små marcipan snemænd
Syntes det var en sjov idé til en lille "god Jul fra Danmark"
Men nu har jeg bare det problem, at børnehaven ligger 20 minutters gågang fra hvor vi bor, og jeg skal også have lillebror med i klapvogn (uden en plads til opbevaring under)

Så hvordan skal jeg få de små snemænd med uden at de bliver helt mast!!!
som i kan se sidder de på pinde, og har sne på toppen :-)

Nogle gode ideer?








.

8 kommentarer:

  1. Hvad med at dele en stor kartoffel (f.eks.) og så stikke dem ned i den ende, der ikke er flad. Og så putte hele molevitten ned i en kasse beklædt med bagepapir. Så kan de sidde på pinden på den måde, du viser på billedet og bliver forhåbentlig ikke mast.

    De ser i øvrigt superlækre og søde ud :-)

    SvarSlet
  2. Ej, hvor er de fine! Rigtig god idé. Mht. transport er Aslis bud ikke dårligt. Jeg tænker ellers at købe en blok oasis (det er ret billigt) og dele den i 2, stille den i en kasse, og stikke snemændene i. Ellers kan du måske få en flamingokasse gratis hos grønthandleren, som du kan skære i stykker, og bruge på samme måde? Held og lykke, og rigtig god tur hjem :)

    SvarSlet
  3. asli s forslag er rigtig godt - men istedet for at putte dem i en kasse - kunne der trækkes en stor gennemsigtig pose eller cellofan udover.... og så kunne lillebror :) holde eller holde øje med dem :)
    kjh♥

    SvarSlet
  4. Jeg har ingen yderligere ideer, men hvor er de altså sjove og fine :)

    SvarSlet
  5. Tak for gode ideer!!!!
    Ja, den med kartoffelen er måske ikke så dårlig.... og så måske med et stykke pap i bunden af en stiv papirs pose som så kan hænge på klapvognen - ser i jeg har lidt problemer med en kasse da jeg har klapvognen og der går MEGET stejlt op ad bakke, så der skal lægges kræfter i - og at Arthur skulle kunne holde øje med den... Hmm nej, han ville i hvert fald ikke kunne holde fingerne fra den ;-D

    SvarSlet
  6. Måske er det lidt sent jeg byder ind.... men en vandmelon kunne være rigtig fin at bruge efter Asli's princip. Jeg tænker, at der er plads til alle snemændene.
    Hvor er de i øvrigt bare rigtig fine :o)
    God rejse hjem til Danmark.
    Kærligst,
    Tine

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails