mandag den 8. november 2010

Pakkekalender...






Nu nærmer det sig snart, at man skal til at finde små gaver til pakkekalenderen - og syntes godt nok det er svært at fine de 24 små pakker til en rimelig pris, uden at det bliver det vildeste junk! Skulle der være nogen af jer der sidder i samme situation og har nogle gode ideer til 2 drenge på henholdsvis 2 og 6 år - er i meget velkommen til at komme med forslag! 
(det er mest til den store, den lille kan jeg godt snyde lidt endnu) :-)

Her har i lidt inspiration til hvordan en pakkekalender kan se ud
(Skulle i ikke lige være til "gør-det-selv" eller bare mangler tiden, kan i få dem her)

19 kommentarer:

  1. Hvor er det en fin kalender! Hvis man ved, at man en af de 24 dage skal noget, kan man skrive det i et lille brev og hænge det på. Fx. "i dag skal vi bage jule-kager" (evt. m. en ingrediens i), eller "i dag skal vi hen og se en jule-udstilling" eller "i dag skal vi lave/skrive disse julekort" eller julepynt eller... Altså noget som man alligevel skulle, hvor børnene kan inddrages/være med. Det bliver så en oplevelses-pakke. Det behøver ikke at koste (ekstra) penge.
    Venligst Loppe.

    SvarSlet
  2. Hvor er de smukke dine pakke kalender ophæng (eller hvad man kan kalde dem).
    Da jeg var barn, fik vi altid en lille slik ting hver dag. Ikke noget stort, en dumle slikkepind, en minimuh eller lign. i weekenden var der så en lidt større pakke med en legetøjsting.

    SvarSlet
  3. Så utrolig fine kalendere du har! Fikk lyst til å sette igang og sy en ny kalender jeg nå...
    Jeg strever og med pakker i kalnederen til min 6 år gamle gutt...har planer om å kjøpe en pakke lego og fordele innholdet over flere dager.

    SvarSlet
  4. Rigtig flotte kalender-hængere du har lavet...
    Mht indhold til en 6-årig, må jeg henvise til min blog hvor jeg beskriver min LEGO kalender (hvis din dreng altså er til LEGO)

    SvarSlet
  5. Hej Loppe-shoppe, Hold op en go´idé - den skal klart med i kalenderen - Mange tak!

    Hej Linsens - jep, den har vi også - de ligger bare i weekend dagene (gider ikke tage kampen om at de ikke må spise det før efter frokost ;-))

    Hej Grøn og Sine K-J - Det er da en super ide! Man kunne også tage en af de små pakker og fordele den over en weekend (ved at min store dreng vil syntes det var kedeligt, hvis der hver morgen lå en lille del lego, halvdelen er jo, at det er en overraskelse :-))

    SvarSlet
  6. Sikke skønne julekalendre du har lavet.
    Med hensyn til kalendergaver, har vi en gavekasse (øverst på skabet fri for børneøjne og -fingre) hvori vi lægger små fine ting vi finder i løbet af året, så man ikke skal købe det hele på kort tid.
    Synes ofte det er oplevelsen af at få en gave at pakke op og overraskelsen der er det vigtigste - ihvertfald for de mindre børn. Derfor har vi også praktiske gaver, som vækker ligeså stor begejstring som legetøj. Har gaver som tandbørste, børneplaster, strømper, undertøjssæt og/eller andet tøj, strikkelise, aktivitetsbøger, dvd og/eller cd, perleplade, perler, gadekridt, yoyo, bade-dyr/-bold/-vinger, sæbebobler, refleks, mundharmonika eller andet lille instrument, småspil, udstikforme til småkagebagning, rulle til samme og modellervoks. Fylder gerne lidt ud med rosinpakker og frugtstænger, som er meget spændende når det er fra julemanden...

    SvarSlet
  7. Hej Julie - jubii en masse du kom med der! Du har helt ret, med det at gemme i en kasse fra hele året.... men det bare ligesom at jeg hvert år først kommer igang med den kasse i November ;)

    SvarSlet
  8. Hei!
    Det er ikke lett, nei, å finne små ting som ikke bare kommer til å fylle opp i skuffer og skap... èn fast kalendertradisjon har jeg: i den aller første pakken (1.desember) ligger det en sånn sjokoladekalender som jeg kjøper i butikken. Så får ungene iallefall en liten sjokoladebit hver dag :)
    Ellers legger jeg lapper med aktiviteter noen av dagene. Da setter jeg på forhånd av dager til pepperkakebaking, kino, juleverksted osv.
    Ha en fin kveld :)

    Marit

    SvarSlet
  9. God ide, de der julekalendere der...

    SvarSlet
  10. Hej Sofie, hvor er de bare fine de pakkekalendre du har lavet + alt det andet julepynt du kreaerer :)
    Jeg skal da straks igang med at flette stjerner, skal lige høre dig om du stiver stoffet af inden eller?? Kh sine

    SvarSlet
  11. Så faldt man lige over disse! Hvor er de dog helt igennem fantastiske! :) Laver du dem stadig eller? I så fald hvad koster den? Er ikke den store blog-haj, så håber, du vil tilgive mig, at jeg er "anonym", men magtede ikke lige at være andet, da jeg ikke fattede ret meget af de forskellige muligheder! :D Vil du evt maile mig på marianne.kruse2@skolekom.dk? Mange begejstrede hilsner Marianne

    SvarSlet
  12. Hej Marianne - har sendt dig en mail :-)

    SvarSlet
  13. Sælger du disse fine pakkekalender-ophæng? mvh Stine stinerc@gmail.com

    SvarSlet
  14. Hej Stine - ja, jeg sender dig en mail ;-)

    SvarSlet
  15. Tak for mail. Hvad er målet på pakkekalenderen? Mvh Stine

    SvarSlet
  16. Hej Stine - denne kalender her, måler 40cm x 90cm :-)

    SvarSlet
  17. Hej Sofie
    Sælger du stadig disse fine pakkekalendere?
    Mvh Signe

    SvarSlet
  18. Min mail er signelorenzen@hotmail.com
    Mvh Signe

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails