lørdag den 21. april 2012

Symaskine HJÆÆÆLP

Er der nogen der ude der ved hvad det er der er galt med min symaskine når overtråden gør som på billedet? - altså ligger sig helt lige på oversiden af stoffet. Er der noget man kan gøre selv? Jeg har prøvet alle instillingerne, men det er kun undertråden der ændre udseende!!! 
Hvis i ikke ved hvad der skal gøres, kender i så måske et godt sted hvor man kan få repareret sin Pfaff (gerne hurtigt og billigt ;-)) og i KBH eller nord derpå.


på forhånd takker!

10 kommentarer:

  1. Det er trådspændingen det er galt med, har du manualen til maskinen? ellers prøv dig frem og se hvor over- og undertrådsspænding passer sammen.
    Håber du får tråden til at ligge pænt :-)

    SvarSlet
  2. Hej Margith - jamen det er det jeg syntes jeg har prøvet - jeg frygter det måske er noget "inde" i maskinen der skal spændes :-(

    SvarSlet
  3. Det ser ud til at overtråden er for stram og undertråd for løs....
    Men hvem ved ;-9 Det driller også mig nogle gange - Og hvor bliver man bare sur!

    SvarSlet
  4. Hej igen - nu tror jeg alligevel jeg knækkede den ;-) Mit spole hus var blevet løst i det. Det er i hvertfald det jeg konkludere for da jeg skiftede det med et andet jeg har, syet maskinen perfekt igen. Det passer jo så også med det du skriver Boselade, at undertråden var for løs... men øj hvor kan man blive forbandet, når man lige sidder og er midt i noget der bare skal være færdigt og så driller maskinen!!!!

    SvarSlet
  5. Godt at du har fundet løsningen. Jeg ville også gætte på, at du skulle stramme undertråden på den lille skrue som sidder på spolehuset. Et andet fif hvis maskinen ikke syer pænt, er at skifte nålen.

    Kh Mette

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Mette - det må jeg prøve, tror måske den er blevet udviget efter at jeg har syet med en meget tyk tråd :-)

      Slet
  6. Jeg synes det ser ud som om undertråden er for løs og overtråden er for stram. Har du tjekket at overtråden, altså selve spolen med tråd køre i den rigtige retning? For det kan godt stramme tråden unødvendigt. Og undertråden er for løs... Der skal du ha fat i manualen og indstille den. Min skal være på omkring 4.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Mimi - ja helt rigtigt det var spolen den var galt med ;-)

      Slet
  7. Adoro i manifesti Pubblicitari in 3D per una Comunicazione Innovativa. Chiedi Info! Assistenza Tecnica · Qualità Professionale · Primi in Italia · Alta Velocità Tipi: Manifesti e Poster 3D, Locandine 3D, Espositori 3D, stampante 3d e Scenografie 3D, Render 3D. La tecnologia di stampa 3d permette modelli in pla e abs e molti altri materiali. Anche i droni li adoro, i droni professionali sono perfetti per le ispezioni e la termografia con drone. Best drones gimbal.

    SvarSlet
  8. click over here look these up visit this page have a peek here look at this website additional reading

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails