fredag den 31. august 2012

kulhydrater...

Nej, jeg er ikke på kur ;-) Syntes bare min krop har det bedre hvis jeg ikke får for mange af dem. Har klart mere energi i løbet af dagen og jeg bliver heller ikke helt så træt om aftenen. 
Og jeg er da heller ikke på nogen måde fanatisk - ved f eks ikke noget bedre end lun flute med tandsmør og pomfritter fra McDonals - moms!
Men jeg syntes godt det kan være svært at finde på noget ordenligt og hurtig frokost  - nogen der ved om der er noget rugbrød der er bedre end andet? Og har i ellers nogle gode forslag til noget nemt frokost så må i meget gerne skrive :-)

Her er min pt. ynglings - Hytteost med agurk, tomat og god skinke...


Rigtig god weekend derude ;-)

tirsdag den 21. august 2012

Lækkerier...

Tjek lige dette vidunder jeg har købt på ebay!!!!
Måtte eje det!!!Frygtelig nakomani jeg har her ;-)

mandag den 20. august 2012

Arbejder på en proto...

Her er første udkast til en Pompon, uro, kugle... ja, en eller anden form for loftpynt ;-) Den mangler lige et bånd man kan hænge den i, men det har jeg ikke lige liggende i den rigtige farve, så det må komme...

Jeg skal lave den til www.lillefigaro.dk som virkelig mangler lidt nyheder fra min side, men hvor den ene dag dog bare tager den anden - phyy, jeg kan godt nogle gange have lidt svært ved at nå at få mig selv med... syntes altså ikke jeg havde det på samme måde før jeg fik børn!!! - kender i det?

Denne måler ca. 17cm i dia og jeg tænker at den skal komme i 3-4 lækre farver som man kan kombinere.
1 dreng, 1 pige, og 2 unisex måske...


fredag den 17. august 2012

Loppemarked i Taarbæk - Lørdag

Så er bilen pakket. I morgen tager jeg alt mit skrammel med på loppen. Har virkelig rydet ud, så jeg skal have minst muligt unødvendigt med mig, når vi flytter til de få kvm i November.

Så hvis i ikke ved hvad i skal få morgendagen til at gå med, kan jeg anbefalde loppemarked i Taarbæk havn. Det er ikke så stort men stemningen er altid super hyggelig!
Tid : 11-14


Sælger blandt andet stofrester ;-)
Vi ses!

torsdag den 16. august 2012

Pusle...

dag har den stået på billedtagning af puslepudebetræk - nogle af dem har jeg haft liggende længe, men har ikke kunne fotografere dem da jeg ikke længere havde en puslehynde... tænkte ikke på at jeg jo skulle bruge den til foto, da jeg kasserede den efter min yngste var blever renlig.
Men jeg fant en super billig i JYSK til 149,- tirsdag den 14. august 2012

nye farver...

Fik idag lavet lidt nyt til shoppen af smækker og suttesnorere, 
- kig endelig forbi og se alle de nye farver :-)


masser af nye farver - her får i lige en smagsprøve...mandag den 6. august 2012

Den næste tid...Atter hjemvendt efter 4 dejlige ugers ren afslapning sammen med familien - så skønt! vi har haft en uge i Italien og 3 uger i Tisvilde - helt perfekt, men nu bliver det også godt at komme igang igen... heldigvis da - jeg priser mig lykkelig over at jeg ren faktisk også godt kan lide min hverdag :-)

Jeg har hovedt fyldt af tanker i disse dage - tanker om hvordan man får 160 kvm pakket ned til 60 kvm og hvordan man lige også får 4 mennersker proppet derind og får en en hverdag til at fungere på så få kvm!!! Jep, så flytter vi igen!

Denne gang ikke til noget nyt, og dog heller ikke til udlandet, men til vores gamle lejlighed i Charlottenlund. Vores nuværende lejere har sagt lejligheden op, og vi har besluttet at tage et for vildt spare år ved at flytte tilbage, og på den måde få vores gæld "knaldet" af. Vi er vildt trætte af at bo til leje og drømmer om hus og have hvor kun fantasien sætter begrænsninger for nedbrydning, opbygning og indretning. Og dette er og bliver den hurtigste, og mest effektive måde at gøre det på - men fuck det bliver trængt!!!
Det er heldigvis kun for et år, så jeg prøver at overbevise mig selv om, at det nok skal gå :-)))))

heldigvis har vi sommerhuset vi kan søge tilflugt i i weekenderne...

Lejligheden er en 2-værelses hvor det ene rum er revet ned til køkkenet, og på den måde er et køkken-alrum. Det er L-formet så sofa arealet bliver til en sovesofa til mig og kæresten. Drengene får det store værelse hvor de kommer til at sove i køjesenge.... Det er for sindsygt, men prøver også at få plads til et lille arbejdsområde til mig ved at lave en væg af nogle skabe :-/

Ja, så gode råd om "begrænset plads" modtages gerne :-)

Related Posts with Thumbnails