torsdag den 29. december 2011

resultat?


Så er tegningen færdig... eller er den? Syntes det kan være svært at stoppe når man først er kommet igang.
Jeg syntes det kunne være sjovt at få den kopieret over på noget lækkert papir - er der nogen af jer der har erfaring med det? priser og hos hvem?

Sorry for det dårlige billed - men hvor er det dog mørkt idag!!!!

mandag den 26. december 2011

Jeg tegner...igen.

Jeg har fået en tegneblok af min far i julegave 
- han elsker at give mig gaver der opfordrer mit kreative sind :-) 

Jeg har ikke rigtig tegnet i mange år... ved egenligt ikke hvorfor, for jeg elsker det, men af en eller anden grund er det gået lidt i glemmeboksen. Men nu skal det være! Jeg er så småt startet - ved ikke hvad det skal blive til, og havde til at starte med også lidt skræk over det meget store hvide A3 papir!
Men det er jo bare at komme igang, og den nemmeste måde nogengange er bare at starte med at lave nogle krusseduller og så lade det vokse... her får i lige en forsmag på de første streger, forhåbenligt kommer der mange flere...

tirsdag den 20. december 2011

Så er der juleferie..

 Jeg har endelig fået lagt sidste hånd på bestillingerne som skulle være klar her inde jul. Ungerne har juleferie på onsdag, og inden da forstiller jeg mig at jeg lige skal nå lidt rengøring (her trænger virkelig) 

Og så har jeg lige et sidste projekt som er to betræk til et par sækkestole, som jeg her for en måneds tid siden købte over den blå avis. Dem skal drengene have i julegave, så de har noget at tumle rundt i. Jeg har fundet på en rigtig fin ide til stoffet... men det må lige vente lidt med at se.

 Her er sidst afleveret bestilling, som er et quiltet juletræstæppe i liberty :-)
(Syntes det ville se extra fint ud på et hvidt eller et lyst gulv)
Related Posts with Thumbnails