onsdag den 30. november 2011

Tibetveste i lange baner...og hår i næsen!

Her arbejdes der på bestillinger af div. tibet veste med applikationer på... man skulle næste tro at det var en hundefrisør eller lignende, så meget pels der flyver om ørene på mig :-)))


Vestene kan bestilles på shoppen www.petitelegarth.dk

lørdag den 26. november 2011

træææt...

Er lige kommet hjem efter en god dag på et hyggeligt lille julemarked i Taarbæk hvor jeg traditionen tro havde en bod. Der var desværre ikke så mange mennsker som der plejer at være, men det er altid hyggeligt fordi jeg kender de fleste af dem der kommer fra dengang jeg boede der og fra min far som stadig bor der´s omgangskreds. Taarbæk et helt unik - jeg kender intet andet sted for der er så stort et socialt netværk og samvær. Jeg elsker at være dernede!!!

Men gud hvor er jeg dog er helt færdig nu - De sidste par dage har været godt hektiske med diverse bestillinger af julekalendre, stjerner, jule kjoler og forberedelser til julemarkeder.
Man må jo smede mens jernet er varmt... er det ikke det man siger? :-)

Her får i lige et billed af en af de søde julekjoler i bredriflet fløjl med liberty detaljer.

torsdag den 17. november 2011

JULEMARKED - denne weekend!


Kære blogvenner!
 
I weekenden deltager Petite Legart og Lille Figaro i Julebazar på National Museet i København. Der vil være et stort udvalg af lækkert design og du får muligheden for at shoppe julegaverne eller finde noget til dig selv, der vil være et bredt udbud af tøj, børnetøj, børneliv, pelse, undertøj, accessories, ure, støvler & tasker samt julepynt og brugskunst – fra mærker som bl.a. CarlaCarla, Caan, Flying Cow, Ethnoboots, Viola Sky, Deamond,  Petite Legarth, Mini Rodini, Petit by Sofie Schnoor, Bobo Choses, Popupshop, Wovenplay, Bang Bang Copenhagen, Soft Gallery, LUCKYBOYSUNDAY mm. til fordelagtige priser.
 
HVORNÅR?
Lørdag den 19. og søndag den 20 november begge dage fra 10.30 - 16.30 (fri entre)
 
HVOR?
National Museet, festsalen på 1. sal ud til forhallen
Nyvestergade 10, København K

Håber at se jer :-)

fredag den 11. november 2011

Måske er der noget om det...

Fik igår en Jule Sonny Angel af lillefigaro.dk og vildt spændt på at se hvilken en af de 3 jule figurer jeg havde fået, flåede jeg pakken op, og der stod denne lille punkede dreng med bling bling kors... vi blev enige om at han var da julet på sin helt egen måde :-))))

Jeg er vild med ham, så tænker om der alligevel er noget om, at de vælger os, og ikke os der vælger dem.. Hmmm...???


torsdag den 10. november 2011

LODTRÆKNING på Facebook...


Så har jeg oprettet en facebook gruppe til Petite Legarth og det vil være mig en stor ære hvis i har lyst til at melde jer som "fan" :-) 
Gå ind her; FACEBOOK og klik "syntes godt om"
så deltager i tilmed i en lodtrækning om 4 stk af mine flettede liberty stjerner

udtrækning 1. December

onsdag den 9. november 2011

ikke til at stå for...

Aj hvor er de bare for vildt nuttede de her Sonny Angels i jule udgave
-  Tjek lige Rudolf med den røde...

Jeg fandt dem her hos Lille figaro.dk

tirsdag den 8. november 2011

hvor skal pakken gemmes?

Sidder og arbejder på nogle julesokker. Syntes det er det hyggeligste når ungerne i December måned får besøg af nissen i løbet af natten. Min store dreng er 7 år, og selvom at jeg godt kan mærke at han nok er ved at være for stor til at RIGTIG tro på julemanden og alt det der, så kan jeg også godt fornemme at han jo stadig syntes at det er vildt hyggeligt, så han spiller lidt med på den... tror også han syntes det er sjov at se den lille få lange øre når vi fortæller om julenissen der kommer listende mens man sover hi hi :-)


(det gode ved en sok, krammerhus eller julepose er også at man ikke behøver at finde alle 24 gaver på en gang - man kan jo også vælge bare at bruge dem til adventsgaverne... De bliver lagt nogen til salg på shoppen i aften og kommer til at koste 250,-)

mandag den 7. november 2011

Før og efter - efter...

Her er så som lovet et efter billed af kommoden der har fået en gang mint.

Syntes selv at resultatet er blevet super godt - og min grunder klarede opgaven med at stoppe det gule med at trænge igennem helt perfekt ;-)


(før)

fredag den 4. november 2011

før og efter...

Er netop kommet hjem efter at have hentet denne her fine kommode som jeg har købt igennem den blå avis. 150,- sikke et fund :-) Den skal males pastelgrøn her i weekenden, så kan i få resultatet at se på mandag... hvis den når at blive færdig, er ikke sikker på hvor mange lag sådan en skal op på :-/


Jeg er også igang med et andet maler projekt - også fundet igennem DBA men tænk! 
...Jeg fik det helt GRATIS! 
Det er godt nok sådanne noget laminat, og ja, jeg ved godt at man ikke kan male det så det bliver super godt og holdbart, men har altså besluttet at prøve alligevel - (nogle gange skal man selv gøre sig erfaringen før man tror på det ikk?) om ikke andet bliver det bare det der hedder "hvidt og slidt" :-)


Det står på mit arbejdsværelse og skal indeholde stoffer og projekter 
... Håber det kan nøjes med en maler tur mere - er ved at gå lidt kold idet.
Phyyy

onsdag den 2. november 2011

JUBIII - så er jeg online igen!!!!

Jaaa skønt igen at kunne surfe rundt her i blogland, og se med i alle jeres hyggelige og skønne blogs :-)
 I vil helt sikkert også se og høre mere fra min side nu, hvor jeg igen kan ha med billeder at gøre...

Nu skal jeg fluks over i sofaen og nyde at jeg nu også har fjernsynssignal :-))))

fortsat god aften!Men i skal da ikke snydes for et lille billed nu hvor jeg kan - her er lige lidt julekugler jeg har lagt på 
shoppen for nyligt.
Related Posts with Thumbnails