torsdag den 30. juni 2011

Vi ses i DK...

Jaaa jubiii, så er det i morgen at vi vender snuden hjemad!
Jeg er så spændt på hvad den næste tid vil bringe. 
Jeg har to fremvisninger i denne weekend - den ene er leje af et halvt dobbelthus i Charlottenlund og den anden, er leje af overetagen af en villa i Taarbæk, åhh kan slet ikke vente!!!! Begge har overtagelse 1. August, hvilket passer helt fint, så kan vi lige snuppe en måned i sommerhus, og stadig nå at komme på plads inden ungerne starter igen.

Her vil nok blive temmelig stille på bloggen, da internet mulighederne ikke er så gode i sommerhuset, men glæder mig til at vende tilbage med nyt tag over hovedet, masser af nye kreativiteter og forhåbenligt en åbning af min lille shop, som jeg jo har brugt en del tid på at opbygge, her under mit ophold i Barcelona.

Her lige et sidste stemningsbilled af ungerne i fuld vandkamp på terressen...


Vi ses snart igen!

mandag den 27. juni 2011

Drømmer om...

Sidder her inde med aircon på, fordi der simpelthen bare er for varm at være udenfor. Helt åndsvagt at vejret faktisk også kan være for godt! Jeg sidder foran computeren og drømmer lidt om Liberty stoffer fra shaukat, hvor de nye efterårsprints 2011 er kommet - dog "not available", men "coming soon" Når det sker er dette nogle af de prints jeg klart skal have indkøbt...


Nå, nu må jeg heller se at få lavet noget mere fornuftigt... har ligsom en del der skal pakkes ned 
( SKAL JO HJEM PÅ FREDAG!!!!) 
Jeg har måske en halvtime mere inden den lille gut vågner fra middagslur...

...hvis jeg er heldig ;-)

onsdag den 22. juni 2011

Hjælp lille figaro med at vinde...

Wau, Lille figaro ligger pt. blandt de 5 nominerede som bedste danske børneweb. 
Den er oppe og kæmpe om 1. pladsen blandt nogle af de helt store etablerede børneshops, men lille figaro skiller sig ud fordi den ikke er mainstream, og har mærker der er anderledes og upcoming. Det er hårdt at være nystartet - så lad os hjælpe ved at give vores stemme :-) i kan afgive jeres stemme her:  


  Det tager max 30 sekunder...
Og P.S. efter som hun jo også har mit mærke i shoppen, hjælper i jo også mig ;-)
på forhånd tak.tirsdag den 21. juni 2011

Nyt aften projekt...

Jeg er gået igang med et nyt aften projekt. Når nu den store har fået et lappetæppe, tænkte jeg at den lille også skulle ha et... Han har en junoseng, som jo har en overskuelig størrelse. Så jeg har derfor kastet mig over et hæklet lappetæppe... jeg har bare desværre, ved nærmere eftertanke, overvejet at han jo nok snart skal have trukket den ud i længden, så må nok hellere lave det ekstra langt. 
(pludselig kapt så overskueligt et projekt ;-)) 
Men ok, får nok rigeligt med tid, nu hvor jeg bliver tvangs fjernet fra min symaskine og stoffer, og skal bo i sommerhus :-)


Her er så langt jeg er nået... Er spændt på at se hvor "glat" det kommer til at blive når jeg får hæklet firkanterne sammen - syntes godt det kan være lidt vanskeligt at få dem alle lige store, når man laver forskellige hæklemønstrer.

torsdag den 16. juni 2011

stjerner på lampen, og sommerfugle i maven...

idag er det blevet til en lampe til drengene - den ved jeg med sikkerhed de bliver glade for :-)

Og så har vi måske fundet et sted at bo når vi kommer hjem, men det er ikke sikkert endnu, at lejligheden bliver sat til leje  - ÅHH er bare så spændt, får at vide her en af dagene/næste uge, om det kan blive vores. 

Oppe i mit hoved er den selvfølgelig allerede min, fuldstændig indrettet... Må bare ikke bliver skuffet!


tirsdag den 14. juni 2011

Retrotæppe...

Har fået lavet et retro lappetæppe til en junior seng i nogle skønne farver - jeg har planer om at min store dreng skal have det på sin seng når vi finder et sted at bo i DK... bare han ikke går helt i baglås når han ser det - der er ingen tvivl om at han nok selv kunne finde et andet mønster der var mere "sejt" men håber han falder for de mange glade farver.... hvis ikke, må det komme til salg ;-)


Syntes altså BARE ikke det er nemt at lave et fint værelse til en dreng på 7, som både mor og dreng syntes er lige i øjet :-/

torsdag den 9. juni 2011

Slutningen af mit Barcelona kapitel...

Har lidt svært ved rigtig at få lavet noget i de her dage. Min tid i Barcelona er ved at nå sin ende, og det er tid til at finde ud af hvordan vi skal gribe hele hjemflytningen an. Vores lejlighed hernede er sagt op til og med Juli, og jeg må sige at jeg syntes det hele er lidt uoverskueligt - mest af alt fordi vi endnu ikke har fundet noget vi skal bo i, når vi kommer hjem, så vi skal som udgangspunkt starte i sommerhuset i Tisvilde - hvor jeg total elsker at være... men også kun fordi man normalt kun skal være der et par uger af gangen...

Nå, men vi må håbe der dukker noget op. Idag har jeg dog lige fået viklet lidt stof om mit "S" som jeg syntes er blevet helt fint - en nem og hurtig måde at lave et dekorativt bogstav på 


(glæder mig til at se hvor det kommer til at stå i fremtiden :-))

mandag den 6. juni 2011

Et lille lager opbygges...

Her får i lige et lille kig til hvad jeg sidder og syr på i de her dage...


...fortsat god mandag :-)

fredag den 3. juni 2011

En torn i øjet...

Arrr, kender i det - lige siden mit sidste indlæg med den lille liberty sag, har jeg simpelthen set mig så surt på den pinke zigzag kandt som jeg havde brugt. idag tog jeg konsekvensen af det og pillede den af igen, for at sy en lidt mindre i øjenfaldende kant på, lavet som skråbånd i et andet liberty stof - 
Ahhh meget bedre :-)

Nu


før

onsdag den 1. juni 2011

Så er der atter gang i maskinen...

Hjemvendt fra det skønneste og smukkeste bryllup jeg nogen sinde har været med til! Ihhh, man får da kun endnu mere lyst til at blive gift nu når man har tilbragt en så fantastisk og romantisk weekend på Mallorca!!!
....Men det kan være der er håb forude - jeg greb i hvert fald brudebuketten :-)
(Det er så den 3. jeg har grebet!!! - men 3. gang er jo som kendt lykkensgang ikk?)

Nå, men hjemme igen med masser af fornyet energi - er jeg gået igang med lidt børnetøj til min kommende shop. Her en lille Liberty sag.Related Posts with Thumbnails