torsdag den 28. april 2011

Bryllup...

Ja, desværre ikke mit eget! Men en af mine allerbedste veninder FANTASTISK! elsker bare bryllupper, kan gå i måneder og forberede hvad man nu skal have på. Dette bryllup skal forgå på Mallorca 
( temmelig belejligt for os der jo bor i Barcelona ;-)) 
Tænker at kjolen skal være meget løs og sommeragtig - kort, stropløs og med bælte i taljen. Stoffet er en tynd hvid bomuld med et gråt tryk på - er helt vild med det, tror det bliver super cool med mine nyanskaffede killer sko og et oversize smykker, godt med bling!

;-)


onsdag den 27. april 2011

Færdige puder!

Har i gennem mange aftener og over lang tid, hygget mig med at hækle puder 
- har bare haft det lille problem at, jeg ikke har kunne tage mig sammen til at sy en bagside på, så de altså rent faktisk også kunne bruges som puder! 

i dag fik jeg endelig taget fat, og det er blevet til hele 
6 stk :-) yearr!


onsdag den 13. april 2011

Tak for hjælpen...

Nu har jeg så fået lært at skrive oven på mine billeder... og så meget andet også! wauu hvor er det bare sjovt at side og lege med. Jeg valgte at prøve Picnik, som mange af jer anbefaldede.
Leger lidt med tanken om at printe nogle billederne ud på ramme, i ved der hvor det bliver overfør direkte på lærred - Det ville da være for cool, med noget lignende som ovenstående billed
( det er bare lidt surt, at det er nogle temmelige hamper priser når man kommer op i størrelsen)

fredag den 8. april 2011

Hvordan skriver i ovenpå jeres billeder?

Kære bloggere
- Jeg vil vildt gerne lære hvordan man skriver ovenpå billedet med noget tekst,
som jeg har set flere af jer kan...
Er der nogen der har lyst at lære fra sig? :-)

fredag den 1. april 2011

Og vinderen blev.....

Oh my god - havde lykkeligt glemt alt om hvor stort et arbejde det er at finde en vinder. Havde egenligt tænkt mig at afprøve det der Random, men kunne ikke gennemskue hvordan man gør, når hver person har et forskellig antal lodder????
 Kom så til at love Oscar, min store dreng at han så måtte trække vinderen, men vi kom lidt for sent igang, og vi har en sengetid her, som jeg helst overholder, så han nåede det desværre ikke :-/
han var lidt skuffet kunne jeg mærke, så nu er jeg kommet til at love ham at jeg snart laver en ny Give away, og at vi så kan gå igang i lidt bedre tid :-)))
(uhh, man skal altså passe på med at love...)


Nå, men nu til det.... VINDEREN AF 1STK. RETRO PUDEBETRÆK ER...........

Barbara med bloggen: Kærlig hilsen B

TILLYKKE, TILLYKKE!!!
Related Posts with Thumbnails