onsdag den 17. august 2011

Vild med Harlekin?

Så tjek lige dette skønne tapet! Fundet her hos Ønskebasen
skulle jeg ikke bo i lejebolig skulle dette helt sikkert smækkes op på en enkelt væg.


Skulle nogen få lyst til at dele en rulle, eller er der nogen der ligger inde med en rest af netop dette, 
er jeg meget interesseret :-)

8 kommentarer:

  1. Det er så skønt dette tapet. Har en rulle til at ligge, som jeg købte for snart et år siden. Det skal snart bruges, tror jeg :-)
    Kh Ulla.

    SvarSlet
  2. Jaaa du må da bare igang - glæder mig til at se, hvis du får noget fint ud af det ;-)

    SvarSlet
  3. Jeg vil gerne dele en rl. Sofie ;-) Har kigget på det længe...vil lave cirkus tema på et af pigeværelserne, så det vil være perfekt til små dekorationer ;-)

    SvarSlet
  4. Perfekt Kira - jeg overvejer at bestille noget mere fra deres hjemmeside, så kan jeg købe det sammen med det, og så spare vi lige portoen ;-)
    Det bliver nok først i starten af oktober måned hvis det er ok med dig? Skal nemlig lige have overtaget det nye hus og havestyr på nogle mål ;-)

    SvarSlet
  5. Helt fint for mig ;-) Det samme her med hensyn til hus, så der går nok lige et par måneder før jeg tænker børneværelse...i øvrigt så har de Ferm tapeter i lyngby magasin ;-) Kommer lige der ude fra nemlig.
    God dag!

    SvarSlet
  6. Ha ha - er lige kommet hjem fra Lyngby storcenter :-))))) Nå, men det sker rimelig ofte at jeg kommer derover, så må lige tjekke Magasin ud - tak
    Jeg skriver lige til dig, nå tiden nærmer sig med shopping hos Ønskebasen ;-) - hvor skal i iøvrigt flytte hen?

    SvarSlet
  7. Hvor sjovt :) så har vi da sikkert strejfet hinanden...var selv et smut i søstrene grenes nemlig! Hehe! Det er bare super - ingen hast fra min side...vi har ikke fundet et hus endnu, men det bliver oppe omkring Lyngby og omegn...Lua er stadig i vuggestue i Farum :) så jeg er lidt spændt på hvad det ender med...vi kigger og kigger!

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails