tirsdag den 26. oktober 2010

Langt om længe...


Som "bare wunderbar" også tidligere har skrevet et indlæg om, har jeg aldrig haft en nålepude, og jeg har længe savnet et sted at sætte de små spidse sataner når de har fløjet rundt i kampens hede ;-) Jeg har nu endelig fået taget mig sammen og her er så mit resultat. 
Den lille bøtte er blevet betrukket med liberty, og til låget har jeg lavet et patchwork som er syet så den danner en rund form. Puden er lavet af pladevat lagt i lag og klippet så også den blev rund. Derefter er den bare limet fast på låget, og stoppet godt ind under kanten (også med lim) 
Bøtten er en jeg har haft salt i, og er købt i et supermarket her i  Spanien, men er sikker på at man kan finde tilsvarende hos jer, ellers kan man i hvert fald finde et rør med låg på posthuset, og så skære det ned til ønskede højde.

fredag den 22. oktober 2010

Så er det første julepynt i hus...

Da vi ikke har fået noget julepynt med her til Barcelona  - er det vist slet ikke for tidligt at jeg går igang med at lave noget til julehyggen! Fandt disse hæklede julekugler i Boligliv, og syntes bare de var for fine! De består kun af luftmasker og fastmasker - så det kunne jeg lige overskue at lærer ;-) som så ofte, gik det lidt galt for den første... den orange er blevet på vrangen :-) men syntes selv det lykkes helt godt for den anden.

Opskriften kan i finde i bladet - og den er virkelig nem!

torsdag den 21. oktober 2010

Aj, det da min svamp...

Så var det lige tid til stor hygge med nyankommen Boligliv og en varm latte - Åh ja!
Min kære far har været så sød at give både mig, og min kæreste et dansk månedsmagasin tilsendt lige til døren - det er bare
hyggeligt. Jeg har valgt at få Boligliv, da jeg syntes det er super inspirerende, og indbegrebet af  den danskhed jeg bare elsker.

Og så er det lige tid til lidt pralerier...


For på side 8 finder jeg et stort billed af en af mine liberty svampe. (jeg solgte mange af dem på Trensales sidste år)
 Der står desværre ikke at det er min, men kan tydeligt genkende den, og på et andet billed fra stuen, kan jeg se at der da også hænger nogle af mine flettede stjerner og hjerter :-)
Det er da for sjovt :-)

onsdag den 20. oktober 2010

Er blevet bidt af en gal vimpel...

Her er så hvad jeg får mine aftener til at gå med i disse dage - kan simpelthen ikke stopper med at hækle vimpler efter jeg fik knækket koden til hvad opskriften var (har aldrig lært "hæklesproget" så kan ikke følge en opskrift) Men de minder jo meget om bedstemor firkanten bare med 3 sider. Syntes bare de er sååå hyggelige, jeg har lyst til at hænge dem op som guirlander i hele hjemmet... Meeen jeg må nok lige styre mig ;-)                                                                  And more to come....

søndag den 17. oktober 2010

Jule giveaway!

Jule giveaway - 4 stk. flettede liberty hjerter.
Tænkte at det nu var tid til min første giveaway! 


Da vi jo nærmer os julemånederne med raske skridt, syntes jeg at disse flettede stjerner i liberty er et oplagt valg. Hvis i har lyst til at deltage er reglerne følgende:


1. lod for en kommentar
2. lodder for kommentar og fast læser ( er i allerede fast læser, så tæller det selvfølgelig også)
3. lodder for alt ovenstående samt link på egen blog. (I er meget velkomne til at låne billedet ovenfor)


Husk at skrive jeres mail adresse, hvis i ikke har blog - så jeg kan få fat i jer.
Og i må meget gerne skrive på hvor mange lodder i deltager med.


Vinderen bliver trukket Søndag d 21 November (så kan den vist lige nå hjem til 1.December)

torsdag den 14. oktober 2010

Så dulce en butik...

Da jeg var ude og gå en tur i Tirsdags i det område vi bor i, kom jeg forbi den skønneste lille butik - den så i hvert fald  sådan ud ind igennem vinduet, butikken var nemlig lukket pga. bank helligdag her i Barcelona, men jeg havde da heldigvis mit kamera med :-) Jeg har haft syge børn siden da, så har ikke haft chancen for at gå forbi igen, men den skal da klart tjekkes ud - og tjek liiige, denne KÆMPE, hæklede svamp med blomster prikker!!! Et simpelt "must have" hvis jeg havde haft en pige ;-) 

mandag den 11. oktober 2010

Og så røg det princip...

Jeg har normalt det princip, at vi ikke køber alle de der morgenmads produkter der er fyldt med unødvendig sukker.
Men så idag, var jeg nede i supermarket, og der havde de et tilbud der hed; køb 2 pakker af kellogs chokopops og få denne fine vintage spare "gris" med - og Hov, så lå der pludselig 2 pakker i min indkøbskurv :-/

Har fundet ud af det slet ikke er børnene de skal lokke med alt deres legetøj i pakkerne, men det i stedet er de voksne ;-) 

fredag den 8. oktober 2010

Ny pude...

Karen marie, havde den anden dag lavet en rigtig fin pude med et æbletryk i midten, se den her. Den var lavet i et helt simpelt patchwork, som jeg lige måtte prøve af (hun havde nemlig været så sød at give "opskriften" på den). Fik vildt mange nye ideer til hvad man ellers kunne bruge mønstert til, mens jeg lavede denne, og kan slet ikke vente med at lave flere puder... sååå skønt at lærer noget nyt :-)

torsdag den 7. oktober 2010

Så skøn en webshop!

Har lige opdaget at de nu har lavet en webshop  Tjek lige creme de la creme al a edgar
- Så skønt for mig, der sidder helt hernede, at jeg nu ikke længere behøver at gå forbi butikken :-)

Og vinderen blev....

Tak for hjælpen til alle der var med til at vælge mit logo :-) Valget faldt på denne, der fik langt de fleste stemmer. Jeg havde selv lidt denne som favorit, så det var bare skønt at få det bekræftet af jer.

Jeg skulle være alene med ungerne i går aftes, så der skulle hygges med hjemmelavet kage. Ville have taget et billed af kagen som stod knivskarpt skåret, men nåede det ikke inden lille Arthur fik sat sine fingre i den - syntes nu også at billedet blev helt skønt med de små utålmodige pillefingre.

GO´DAG! 

onsdag den 6. oktober 2010

Hvilken én skal man vælge???

Som tidligere nævnt, har jeg en veninde der er ved at åbne en webshop. Hun skal sælge nogle af mine ting, og har bedt mig sende mit logo - men jeg har desværre ikke noget, og da jeg ikke er den vilde grafikker, syntes jeg dette er et ret fint alternativ... Men hvilken én er finest?
Jeg ville elske hvis i kom med jeres mening :-)mandag den 4. oktober 2010

Aften hygge...

Ahh, Selvom jeg elsker ungerne overalt på jorden, så nyder jeg nu også stilheden, her efter de er blevet lagt.
Om lidt er min kæreste færdig med at læse, og så står den på top hygge foran computeren, hvor vi skal se "Borgen" over sputnik - en lille smag af Danmark ;-)

En stor tak!

Lørdag morgen skrev Karen fra Karen klarbæks verden et indlæg om min blog, og jeg skal lige love for at det gav skub i min "faste læser liste" Jeg gik fra at have 5 til at i dag at have 64!!! Wauu, virkelig sødt og storsindet af hende. Vil selv  huske at gøre det samme, hvis jeg støder på en ny blogger med fine sager :-)

STOR TAK KAREN, OG HJERTELIG VELKOMMEN TIL ALLE.

Her i Spanien er det meget normalt at yoghurt er på glas - eller jeg vil nærmere kalde det for dessert, for det er bare noget sødt stads! Men glassene er super fine til fyrfadslys, og her til formiddag er de lige blevet pyntet, med lidt garn i friske farver.

fredag den 1. oktober 2010

flere firkanter...


Idag har den igen stået på firkanter - bare dem af stof. Fik lavet dette Baby-drenge-lege-sengetæppe.
Det ville have været fint i Arthurs junoseng
 - men den har vi desværre ikke med.
Næste uge står på savlesmækker til Filippas mom, Berit (skulle måske lige tilføje at det ikke er til hende, men hendes søn ;-) og så er jeg gået igang med at klippe firkanter til et Baby-tøse-lege-sengetæppe magen til dette :-)

Rigtig god weekend herfra!
Related Posts with Thumbnails