tirsdag den 16. november 2010

En tur til Sverige og tilbage igen...

 Har lige været et smut i IKEA her til formiddag  - det er fuldstændig som at gå hjemme i den danske Ikea, samme gange, samme opstilling, og samme navne på varerne - det eneste der er anderledes er, at priserne jo står i Euro... og jo, så også det, at de har en mad afdeling med svensk mad. Her kan man få alt fra Vasa knækbrød  til frossen laks og  Marabou chokolade :-) 
muy bueno! 
Fandt en pakke med vildt søde bogstav kiks, men til min store ærgrelse bestod bogstavene kun af A,E,I,K... ja, og hvad kan vi mon stave af det.....
Til gengæld fandt jeg det her kære honningkage hus, som ungerne skal have i kalendergaven - man skal selv samle og pynte det - tror det må være en af de første gaver, for jeg kan da næsten ikke vente til vi skal igang med det :-)

Fandt også de her, som man kan lave fine småkage-dyr ud af.... Jubii, sikke meget kage vi skal til at ha :-D

6 kommentarer:

  1. heei - en liten hilsen fra ei norsk ei som bor like nord for Barcelona - ikke ofte jeg helt tilfeldig finner noen skandinavere som bor her i bloggelandia;-)

    SvarSlet
  2. Skønne sager du har købt i IKEA... Får da helt lyst til en tur derud... :o)

    SvarSlet
  3. Hej Minimum - hvor sjovt! Bor selv i den nordlige del af byen - Sarria. Og har børn på Benjamin Franlin i Pedralbes - hvor nord er du?

    Hej Pi Andrea - ja det kan godt være farligt at tage derud, man kommer altid hjem med alt muligt (som ikke var planen )

    SvarSlet
  4. Øj, øj, jeg skal til Sverige med en veninde om ca. 14 dage, så der er da en rigtig god anledning til at tage forbi Ikea;)

    Stine:)

    SvarSlet
  5. Jamen det der IKEA har forstand på markedsføring må man sige...tøhø

    SvarSlet
  6. Så fine kakeformer! Synd jeg bor så langt unna nærmeste IKEA! :)

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails